God måte for maurkontroll – Sukkermaur er veldig plagsomme og de kan også være innpåslitne. Jeg har mange ganger vært irritert av dem. Her vil jeg fortelle om løsningen.

Maur er utrolig imponerende for tingene de oppnår som et kollektiv. Men hvis du noen gang har fått dem til å invadere rommet ditt, kan de være irriterende. Et maurangrep på kjøkkenet om morgenen, med maur overalt på disken din, er ganske nervøs. Kolonistene kan gå inn i et hjem gjennom de minste sprekkene, sette opp forsyningslinjer og kommunikasjonslinjer til kolonien.

Hvis du vil eliminere maur, må du finne ut hvor og hvordan de kommer inn i rommet ditt. Spor maursporene inne i huset ditt tilbake til der de kom inn fra . det er sannsynlig at de kommer utenfra. Kanskje det er under vasken. Muligens er det en sprekk i baksiden av flisen som forårsaker det. En vinduskarm som ikke tetter helt kan lett være ansvarlig. Antall måter å komme inn i noens hjem er like mange som antall maur i verden, så se bak sporet deres for å se hvor de går inn.

Du må da bestemme inngangspunktet utenfor når inngangspunktet inne er bestemt. En vanskelig del av dette er at den utvendige inngangen kan være mye lenger unna den indre inngangen . eller de kan være de samme.

De indre og ytre punktene er de samme hvis de er under en vinduskarm. Lett. Men hvis huset ditt er murstein, kan insektene ha kommet inn gjennom fugemassen mellom mursteinene og deretter tunnelert mellom mursteinene og sidekledningen til de fant velkomstmatten inne i huset. De delene av huset hvor rørleggerarbeid og elektro møtes er perfekte!

Begynn å se på ytterveggen der de var inne for å finne ut hvor det ytre inngangspunktet er.


Du må starte behandlingen når du har funnet inngangspunktene!

Sprits disse inngangene rikelig innvendig og utvendig. Ved å spraye en løsning til venstre og høyre, opp og ned, side-til-side av disse punktene kan du kontrollere maurene som er der, samt forhindre at nye maur kommer inn i området. Sukkermaur info Bruk trygge, helt naturlige produkter på disse områdene hver dag i tre dager (siden du vil være rundt i flere dager om gangen), og du vil definitivt merke en forskjell.

Det kan ta en uke med påføringer hvis angrepet er alvorlig.

Disse maurene vil nå søke etter nye inngangspunkter. Se opp for maurstier de første ukene. Du må sikre inngangene så snart du ser tegn på maur. Flere råde kan du få på https://skadedyrhjelp.no.